Visittkortet; En merkevare og relasjonsbygger

Visittkortet er fortsatt en viktig del av  byggingen av relasjoner og kontakter. Med et visittkort tilgjengelig sørger du for å kunne dele din kontaktinformasjon raskt og enkelt med nye relasjoner – fremtidige kunder eller leverandører.  

Visittkort kan være så mangt. Det kan være tradisjonelt, av høy kvalitet, digitalt eller som en del av en større sammenheng – sammen med markedsmateriell, kampanjemateriell, brosjyrer, gaver eller andre merkevarebyggende elementer. Visittkort brukes for å knytte nye kontakter og dele informasjon. Visittkortets funksjon er for å raskere komme frem til rett person og ta opp tråden med tidligere kontakter – et visittkort er relasjonsbyggende.

Hos oss kan du bestille visittkort, enten ved hjelp av tilpassede bestillingsskjemaer, eller vi kan sette opp en løsning for din bedrift hvor medarbeidere kan bestille visittkort på nett. Vi sørger for å trykke visittkort i henhold til selskapets designmanual og med avtalt kvalitet – levert dit dere måtte ønske.

Skulle dere ønske print av visittkort eller digitale visittkort løser vi dette for dere. Både effektive bestillingsløsninger, samt effektive produksjoner og leveranser.

Kontakt oss