Om oss

Profilering.no er en del av et større kommunikasjonsmiljø i Norge med utgangspunkt i Oslo. Med røtter helt tilbake til 1982 har Kommunikasjonshuset Involve! jobbet lenge i bransjen og samlet har vi lang og bred erfaring innenfor en lang rekke kommunikasjonsområder for våre kunder.

Kommunikasjonshuset Involve består av reklame og PR, profileringsartikler og produksjon av markedsmateriell. Vi utvikler digital kommunikasjon, reklame, kampanjer, nettsider, digital synlighet og fysisk produksjon av reklame, bilfoliering, kampanjemateriell, med mer.

Profilering.no - Et fagmiljø innenfor profileringsbransjen med over 20 års erfaring

Vi i Involve! Pro-X er en uavhengig profesjonell innkjøper og leverandør av profilering og markedsmateriell. Siden oppstarten i 1998 og frem til i dag har vi på vegne av våre kunder produsert og utviklet små og store prosjekter og kampanjer, både lokalt og nasjonalt.

Vi er en totalleverandør innenfor trykk, messe og utstillingsmateriell, giveaways, profileringsartikler, firmagaver, emballasje, foliering og profilering. Vi tar oss av markedsmateriell fra A til Å. Hos oss forholder du deg til din egen kontaktperson, vi kvalitetssjekker alle ledd i prosessen for å sikre deg et godt resultat. Du sier hva du trenger – vi fikser resten!

Vår kompetanse, erfaring og brede nettverk sparer deg både tid og penger – uten at det går ut over kvalitet eller leveringstid.

Kontakt oss