Referanseprosjekter

Vi i Involve og Profilering.no har jobbet med prosjekter i over 20 år og har alt fra små til mellomstore og internasjonale kunder. Om du skulle lure på hva vi har levert eller om vi har erfaring med nettopp det du ønsker så send oss en forespørsel på profilering@involve.no eller ring oss på 23 25 36 00 så sender vi over alle referanser du måtte ønske. Vi stiller også gjerne opp i møte med dere for å presentere oss eller for å komme med en løsning på problemstilling.

Fasadeskilt for hovedkontor

Vi har vært så heldig å få lov til å produsere skilt for en stor kunde av oss. Her bidrar vi med alt fra Idè, skisser, søknader, produksjon og montering. Våre prosjektledere er spesielt flinke på å finne ut hvilket produkt som er riktig for deg som kunde da alle behov er forskjellige.
Les mer om skilt her

Utstillingsvinduer for kjøpesenter

Vi leverer alt fra Idè til ferdig produksjon om man vil ha en litt annet enn standard løsning.Her begynte vi med en Idè sammen med kunden ogs i samråd prosjektledet vi det i mål med god marging
Kontakt oss for mer informasjon

Helfoliering av biler

Vi har egne lokaler i Ringnesveien i Oslofor dekor og helfoliering av biler. Her leverer vi alt fra dechroming og foliering inne i bilen til utvendig dekor og styling - Enten det er med profilering eller ikke. I eksempelet ser man en av bilene vi har foliert i en matt folie.
Kontakt oss om du har et prosjekt
Kontakt oss