Profileringsartikler er merkevarebyggende

Visste du at vi har over 170 tusen ulike profileringsartikler i vårt standardsortiment?

Visste du også at om du ikke finner det du er på jakt etter i vårt standardsortiment, eller ønsker å utfordre oss på å finne noe helt nytt, det neste nye trendproduktet – noen helt spesielle produkter til din bedrift eller til et spesielt arrangement, har vi fire dyktige og erfarne prosjektledere som har lang erfaring med nettopp dette.

Profileringsartikler er merkevarebygging i praksis. Et nøye utvalgt sortiment tilpasset din bedrifts profil eller tilpasset et konkret arrangement. Eller standard profileringsartikler som reflekser, kulepenner, capser, t-skjorter eller firmagaver. Alt er nøye utvalgte produkter med din bedrifts logo på og som representerer dere blant egne ansatte eller kunder og kontakter.

Firmagave, julegave til ansatte eller kunder, sommergave, en oppmerksomhet til kunder eller profileringsartikler til et event. Vi kan bistå deg og din bedrift med alt sammen og har lang erfaring med å sette sammen spennende produkter som representerer din bedrift og skaper glede hos mottakerne.

Tekstiler, uniformer eller bekledning er helt sentralt i hvordan din bedrift fremstår. Enten ved at ansatte fremstår i lik bekledning i felles profil, om det skal gjennomføres kampanjer eller om det skal avholdes event. Vi har mange års erfaring med å utvikle uniformsprogrammer og bekledning for noen av Norges største bedrifter og merkevarer. Enten om det er et spesialdesignet uniformsprogram eller om det er mer standardiserte tekstiler, løser vi det. Eksempler på uniformsprogram kan være bukse, t-skjorte, jakke, caps, genser, hettegenser og sko, som tåler mer slitasje. Andre eksempler kan være skjorte og penbukse som skal være representativt. Ditt behov avgjør og du vil være delaktig i prosessen med å definere og utvikle deres bekledning.

Kontakt oss